Nu aţi apucat să mergeţi în Maldive în ianuarie? Cât costă o vacanţă de 7 zile pe care să v-o organizaţi singuri în luna februarie

Autor: Ioana Matei Postat la 23 ianuarie 2021 1244 afişări

Nu aţi apucat să mergeţi în Maldive în ianuarie? Cât costă o vacanţă de 7 zile pe care să v-o organizaţi singuri în luna februarie

Insulele Maldive, declarate chiar în pandemie „destinaţia anului 2020”, şi-au deschis porţile pentru turişii din toată lumea treptat, începând cu iulie 2020. Vestea a ajuns rapid şi la români, care au început să zboare spre destinaţia exotică mai ales spre final de an, umplând charterele agenţiilor de turism, care au profitat şi acestea de bula de oxigen adusă de turiştii avizi de călătorii. S-a văzut acest lucru şi în statisticile publicate recent de oficialii din destinaţia exotică, care arătau că România s-a plasat pe locul cinci în topul ţărilor care au trimis turişti în primele zece zile ale anului. 

Cât costă să îţi planifici o călătorie în Maldive de unul singur, fără intermedierea unei agenţii, în luna februarie?

Preţul biletelor de zbor dus-întors pentru perioada 1-7 februarie porneşte de la 3.454 de lei, în situaţia unui zbor cu compania Condor Airlines, operat parţial de Tarom, potrivit platformei Skyscanner. Preţurile în cazul zborurilor operate de Emirates Airlines şi Tarom în aceeaşi perioadă se situează în jurul a 4.000 de lei, dar pot depăşi şi 5.000 de lei, în funcţie de orele selectate. 

În ceea ce priveşte preţul cazării, potrivit platformei Booking, acesta porneşte de la 647 de lei pentru şase nopţi pentru un adult (în Hithadhoo) şi ajunge la 35.020 de lei (într-un complex exclusivist, în regim de all inclusive). Există însă numeroase variante de cazare între aceste extreme.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
maldive,
costuri,
organizare,
vacanta,
destinatie,
incepere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.