Noul şef Romtelecom şi Cosmote: Vreau să transform cei doi operatori într-unul funcţional şi eficient

Postat la 05 iunie 2013 624 afişări

Noul director general al Romtelecom şi Cosmote România, Nikolai Beckers, are ca prioritate transformarea celor două companii într-una funcţională, eficientă, care să ofere servicii de telecomunicaţii integrate fix-mobil şi să aducă acţionarilor un profit sustenabil pe termen lung.

Noul şef Romtelecom şi Cosmote: Vreau să transform cei doi operatori într-unul funcţional şi eficient

 "Fuziunea este la început, nici nu s-a stabilit etapele acestui proces. Este prematur să vorbim de concedieri, care nici nu sunt prioritatea mea, în urma fuziunii Romtelecom-Cosmote. Prioritatea mea este să facem cele doua companii funcţionale într-una singură şi să ofere servicii integrate fix-mobil. Pe de alta parte, modelul de business trebuie să fie eficient. Din fuziunea celor două companii trebuie să creăm cea mai potrivită companie pentru piaţa românească, să aducă un profit sustenabil acţionarilor. Dacă nu sunt eficiente, nu aveam bani pentru investiţii în noi tehnologii, şi atunci intrăm intr-o spirală negativă, care va afecta pe toată lumea - salariaţi, acţionari, clienţi", a declarat Beckers într-o întâlnire cu jurnaliştii.

Beckers, fost director general al T-Systems Franţa, divizie a Deutsche Telekom, a preluat conducerea Romtelecom şi Cosmote România de la 1 aprilie, înlocuindu-l pe Stefanos Theocharopoulos, care ocupa aceste poziţii din ianuarie 2008, respectiv iulie 2011.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noul-sef-romtelecom-si-cosmote-vreau-sa-transform-cei-doi-operatori-intr-unul-functional-si-eficient-10930520
10930520
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.