Noul şef Auchan România estimează afaceri mai mari în acest an

Postat la 04 iunie 2014 38 afişări

Noul şef al Auchan România, Frédéric Bellon, estimează pentru acest an creşterea cifrei de afaceri, în condiţiile în care în primele luni valoarea vânzărilor este uşor în urcare faţă de perioada similară a anului trecut, pe fondul politicii de preţuri cu 25% mai mici care a fost implementată şi în fostele magazine real.

Noul şef Auchan România estimează afaceri mai mari în acest an

 "Am câştigat clienţi, am vândut mai multe produse, iar valoarea vânzărilor este un pic mai mare faţă de anul trecut. Acest lucru se explică prin faptul că modelul de comerţ este diferit, vindem mai multe produse, la mai mulţi clienţi, dar cu preţuri mai mici. Pentru întreg anul mizăm pe o creştere mai importantă a cifrei de afaceri", a spus Bellon la lansarea Centrul Comercial Auchan Titan, rezultat din unirea galeriilor Auchan Titan şi Iris.

Totodată, noul director general al grupului francez în România menţine obiectivul declarat în luna octombrie a anului trecut de predecesorul său, Patrick Espasa, de a trece pe profit la sfârşitul anului 2015.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noul-sef-auchan-romania-estimeaza-afaceri-mai-mari-in-acest-an-12692866
12692866
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.