Noul preşedinte desemnat al CNA: Soţul meu lucrează în TVR, dar nu sunt în conflict de interese

Postat la 10 ianuarie 2013 12 afişări

Laura Georgescu, desemnată preşedinte al CNA, dar încă nevalidată de Parlament, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că soţul ei, Marius Georgescu, lucrează ca editor în Televiziunea Română, precizând că nu se consideră într-un eventual conflict de interese.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a organizat, joi, o conferinţă de presă, pentru a "se prezenta" publicului, în noua formulă, care cuprinde patru noi membri: Laura Georgescu, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda şi Florin Gabrea. Cu toate acestea, Florin Gabrea nu a participat la conferinţa de presă, nefiind precizat motivul absenţei sale.

"Scopul întâlnirii noastre este să ne prezentăm în noua formulă şi să aflaţi ce strategie îşi pregăteşte CNA pentru anul în curs. Patru din cei 11 membri sunt noi şi mă refer la Florin Gabrea, Monica Gubernat, Viorel Buda, votat acum două zile vicepreşedinte, şi la mine, propunerea Consiliului pentru funcţia de preşedinte", a spus în conferinţa de presă Laura Georgescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
preşedinte,
CNA,
TVR,
Laura Georgescu
/actualitate/noul-presedinte-desemnat-al-cna-sotul-meu-lucreaza-in-tvr-dar-nu-sunt-in-conflict-de-interese-10447851
10447851
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.