Noul pariu al lui Mark Zuckerberg: a costat patru milioane de dolari

Autor: Alexandra Nicu Postat la 19 noiembrie 2013 254 afişări

Mark Zuckerberg a investit 4 milioane de dolari în Panorama Education, o companie specializată în analiza de date din domeniul educaţiei, scrie entrepreneur.com. Co-fondatorul Facebook a folosit propria fundaţie, Startup: Education, pentru a finanţa noul program de adunare de date în rândul profesorilor şi elevilor din Statele Unite ale Americii.

Noul pariu al lui Mark Zuckerberg: a costat patru milioane de dolari

Împreună cu soţia sa, Priscilla Chan, Zuckerberg susţine compania Panorama Education şi misiunea ei de a oferi siguranţa elevilor în şcoli şi de a creşte nivelul implicării lor în activităţi extracuriculare. Compania a fost fondată în anul 2010, iar programul ei a fost déjà inclus în mai multe şcoli din Los Angeles.

Investiţia făcută de Zuckerberg va fi folosită pentru sondaje de opinii în rândul elevilor, dar şi pentru a oferi instrumente analitice şi servicii pentru profesori. Panorama Education doreşte să îşi extindă programul în mai multe state americane şi în alte ţări din Europa şi Asia.

“Eu şi Priscilla suntem încântaţi să susţinem Panorama Education şi misiunea ei. Compania este un exemplu al modului în care tehnologia poate ajuta profesorii, părinţii şi studenţii să îşi exprime punctul de vedere,” a declarat Zuckerberg.

Aceasta este prima investiţie naţională a lui Mark Zuckerberg, după ce site-ul de socializare Facebook a devenit una dintre cele mai folosite reţele sociale la nivel mondial.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noul-pariu-al-lui-mark-zuckerberg-a-costat-patru-milioane-de-dolari-11706480
11706480
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.