GAUDEAMUS 2013: Întâlniri cu nouă autori nordici, dar şi reduceri de până la 80% la cărţi

Postat la 19 noiembrie 2013 58 afişări

Întâlniri cu autori români consacraţi, precum Andrei Pleşu, Lucian Boia şi Radu Paraschivescu, dar şi cu nouă autori nordici sosiţi în România ca invitaţi de onoare, precum şi reduceri de până la 80% sunt câteva dintre "ofertele" Târgului Gaudeamus, aflat, anul acesta, la cea de-a 20-a ediţie.

GAUDEAMUS 2013: Întâlniri cu nouă autori nordici, dar şi reduceri de până la 80% la cărţi

 Târgul Internaţional Gaudeamus - Carte de învăţătură, care se va desfăşura de miercuri până duminică, în Pavilionul Central al Complexului Expoziţional Romexpo din Bucureşti, va avea peste 600 de evenimente. Acestea se vor desfăşura la standurile celor aproximativ 400 de expozanţi - un nucleu puternic şi bine definit de edituri româneşti, instituţii de învăţământ, difuzori de carte şi publicaţii, asociaţii profesionale şi organizaţii active în domeniile cultură şi educaţie - şi în spaţiile special amenajate de organizator în incintă.

Editura Humanitas lansează, vineri, de la ora 18.00, noile apariţii din colecţia "Istorie": "Diavolul în istorie. Comunism, fascism şi câteva lecţii ale secolului XX", de Vladimir Tismăneanu, "Memorialul durerii. Întuneric şi lumină", de Lucia Hossu Longin, "Moştenirea Kremlinului. Rolul spionajului în sistemul comunist de guvernare", de Ion Mihai Pacepa. La acest eveniment participă Lucia Hossu Longin, Emil Mihăilescu, Manuela Cernat, Ioan Stanomir şi Cătălin Strat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gaudeamus-2013-intalniri-cu-noua-autori-nordici-dar-si-reduceri-de-pana-la-80-la-carti-11707146
11707146
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.