Noul Guvern se va reuni în şedinţă la finele săptămânii, pentru buget şi reglementarea structurii

Postat la 17 decembrie 2012 13 afişări

Guvernul în exerciţiu are programată pentru marţi o ultimă şedinţă, în care să fie aprobate mai multe acte normative cu un caracter strict administrativ, urmând ca viitorul Cabinet să se reunească în prima sa şedinţă la sfârşitul săptămânii, cel mai probabil sâmbătă, au declarat surse oficiale.

În prima şedinţă a noului Executiv ar urma să fie aprobate proiectele de acte normative care vor reglementa structura guvernamentală şi ar putea fi discutat şi proiectul de buget pentru anul viitor, potrivit surselor citate.

Premierul Victor Ponta a declarat recent că, potrivit calendarului gândit de USL, proiectul de buget pentru anul viitor va fi prezentat în jurul datei de 21 decembrie şi va fi dezbătut de Parlament în luna ianuarie, după ce va fi discutat cu Fondul Monetar Internaţional, Comisia Europeană şi Banca Mondială.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Noul Guvern,
şedinţă,
buget
/actualitate/noul-guvern-se-va-reuni-in-sedinta-la-finele-saptamanii-pentru-buget-si-reglementarea-structurii-10396956
10396956
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.