Noul Batman ar putea fi turnat in Bucuresti

Postat la 20 ianuarie 2011 12 afişări

Cea mai noua pelicula din seria "Batman" - "The Dark Knight Rises"; -, ce va fi regizata de Christopher Nolan, ar putea fi filmata in Bucuresti, in primavara acestui an, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanti ai Primariei Capitalei.

"A fost o intalnire la Primaria Capitalei, pe teme tehnice, la care eu am ajuns aproape de sfarsit. Stiu doar ca regizorul Christopher Nolan a lasat o lista cu locuri din Capitala unde doreste sa filmeze pentru un viitor proiect, care va fi analizata de conducerea municipalitatii", a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.Intrebat care ar fi locurile in care regizorul Christopher Nolan ar vrea sa filmeze, Oprescu a dat ca exemplu Centrul Istoric si strada Edgar Quinet.Potrivit unor surse, filmarile s-ar putea desfasura si la Palatul Parlamentului, cativa membri ai echipei de filmare vizitand deja cateva sali ale cladirii.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
Batman,
The Dark Knight Rises
/actualitate/noul-batman-ar-putea-fi-turnat-in-bucuresti-7906266
7906266
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.