Norvegienii de la Auka au început recrutările pentru lansarea în România

Postat la 31 mai 2019 70 afişări

Compania norvegiană Auka, specializată în furnizarea de soluţii tehnologice pentru domeniul financiar, a început demersurile pentru intrarea pe plan local, recrutând deja trei specialişti IT în vede­rea accelerării dez­vol­tării aplicaţiei de plată cu telefonul mo­bil pe care o vor lansa în curând şi pe piaţa din România. Apli­caţia numită Set­tle este deja lider pe pieţele din Scan­dinavia.

Norvegienii de la Auka au început recrutările pentru lansarea în România

„Pe baza ulti­mului studiu de piaţă care a analizat principalii factori care influenţează dezvoltarea şi gradul de adopţie a plăţilor mobile în rândul retailerilor, se observă că România are un mare potenţial. Oamenii sunt dor­nici de o tranziţie către noi modalităţi de plată şi înţeleg că plăţile mobile sunt viitorul“, a declarat Daniel Döderlein, CEO al Auka, în cadrul evenimentului Fintech Summit organizat ieri în Bucureşti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
incepere,
lansare,
norvegia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.