Nordis Group a inaugurat noul hotel de pe litoral şi a anunţat planurile pentru etapa a doua de dezvoltare a Nordis City, respectiv Mamaia Dune, o zonă rezidenţială cu peste 1.000 de apartamente

Autor: Ştefan Stan Postat la 04 august 2021 999 afişări

Nordis Mamaia 5***** a ianugurat în weekend noul hotel de pe litoral, cu zona de lobby, cafenea şi galerie comercială de peste 1.500 metri pătraţi, şi a anunţat planurile pentru etapa a doua de dezvoltare a Nordis City, respectiv Mamaia Dune, o zonă rezidenţială cu peste 1.000 de apartamente.

Nordis City găzduieşte o sală polivalentă cu o capacitate de peste 1.000 de locuri, unde vor fi organizate evenimente de mare anvergură pe tot parcursul anului, spaţii de joacă pentru copii atat în interior, cât şi în exterior, precum şi after school, dar şi o zonă food court, precum şi un casino de lux.

Mamaia Dune va dispune de o zonă de promenadă, care include numeroase spaţii de petrecere a timpului liber. De asemenea, turiştii şi rezidenţii vor avea acces la produsele din Târgul de Crăciun organizat în complex sau de patinoarul deschis în sezonul rece. Complexul pune la dispoziţia rezidenţilor, pe lângă spaţiile de relaxare, terenuri de squash şi servicii medicale, de la kinetoterapie şi tonifiere musculară, până la recuperare medicală şi tratamente speciale.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltare hotelieră şi rezidenţială de lux. Grupul de firme este format din 7 entităţi: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Architecture, Nordis Travel şi Nordis Property Management.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mamaia,
spatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.