Noi restricţii pentru maşinile care circulă pe drumurile judeţene

Postat la 05 ianuarie 2017 765 afişări

Noi restricţii pentru maşinile care circulă pe drumurile judeţene

Pe drumurile judeţene nu va mai circula chiar oricine. Unele maşini vor fi trase pe dreapta şi cântărite, iar în cazul în care legea nu este respectată, şoferii vor primi amenzi usturătoare.

Pentru a putea circula legal pe drumurile judetene din Timis, transportatorii, cei care conduc masini de mare tonaj incarcate cu piatra, pamant, nisip, cereale sau orice material, firmele care detin aceste masini trebuie sa obtina de la Consiliul Judetean Timis o autorizatie. Insa autorizatia se obtine numai pentru o anumita greutate, iar masinile supraincarcate vor fi amendate.

Pentru ca foarte putini transportatori respecta aceasta lege, Consiliul Judetean Timis va pune in functiune mai multe cantare. Numai anul acesta s-au cumparat doua cantare mobile si unul fix, iar din mandatele trecute in magazia CJT mai exista un cantar mobil functional.

Cantarul fix va fi pus pe drumul Timisoara- Lipova, iar pentru acesta va fi construit un refugiu, o mica parcare unde vor fi trase pe dreapta masinile mari, care vor fi controlate de echipaje de la Politia Rutiera. In cazul in care legea nu va fi respectata se vor da amenzi drastice, scri opiniatimisoarei.ro.

S-a terminat licitatia, am achizitionat cantarele, cel fix va fi pus pe drumul Timisoara- Lipova. Daca acest model va fi un succes, vom extinde programul si vom mai achizitiona cantare pe care sa le folosim pe drumurile judetene„, a declarat nu demult Sorin Grindeanu, presedintele Consiliului Judetean Timis, proaspat premier desemnat al Romaniei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masini,
drumuri,
restrictii,
refuz,
lege,
respect,
amenzi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.