Noi detalii despre masacrul din Belgrad. Baiatul de 14 ani şi-a planificat atacul cu o lună înainte şi avea o listă cu copiii pe care dorea să îi ucidă

Postat la 03 mai 2023 129 afişări

Noi detalii despre masacrul din Belgrad. Baiatul de 14 ani şi-a planificat atacul cu o lună înainte şi avea o listă cu copiii pe care dorea să îi ucidă

Noi detalii despre atacul armat din Belgrad în care au murit 8 copii şi un gardian. Atacatorul, elev al şcolii, şi-a a planificat acţiunile cu o lună înainte, cu o listă de copii pe care să-i vizeze şi cu detalii despre clasele în care urma să intre.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei spune că atacatorul a planificat atacul cu o lună înainte.

Suspectul avea o listă cu copiii pe care să îi ucidă şi a planificat în detaliu în ce săli de clasă va intra, a declarat purtătorul de cuvânt.

Elevul de doar 14 ani a întocmit un plan al intrării şi ieşirii din şcoală - găsit pe biroul său - şi a desemnat ţinte prioritare, spune poliţia.

Schiţa pare desprinsă dintr-un film de groază, adaugă purtătorul de cuvânt.

Atacatorul a folosit un pistol de 9 mm. Arma a fost luată din locuinţa tatălui său.

Ministrul Educaţiei din Serbia a precizat că există informaţii că suspectul a fost "o victimă a violenţei între colegi".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
copii,
planificare,
belgrad

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.