Niţu: Ancheta privind decesul lui Ionuţ, care a murit după ce a fost muşcat de câini, este finalizată. Dosarul va fi trimis vineri instanţei

Postat la 21 martie 2014 18 afişări

Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a declarat, vineri, că Parchetul instanţei supreme a finalizat ancheta în cazul lui Ionuţ Anghel, care a murit după ce a fost muşcat de câini, iar dosarul va fi trimis instanţei cel mai probabil vineri.

Niţu: Ancheta privind decesul lui Ionuţ, care a murit după ce a fost muşcat de câini, este finalizată. Dosarul va fi trimis vineri instanţei

 "Ancheta a fost finalizată şi am date că, în cursul zilei de astăzi, va fi trimis în judecată", a spus procurorul general al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Tiberiu Niţu.

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit în 2 septembrie 2013, după ce a fost atacat de câini, pe un teren din apropierea Parcului Tei.

Decesul a fost cauzat de hemoragia externă, pe corpul copilului fiind găsite sute de plăgi, declara în 3 septembrie 2013, pentru MEDIAFAX, medicul care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicină Legală. Medicul preciza că doar pe tălpile copilului de patru ani nu au fost găsite plăgi, restul corpului fiind cu sute de muşcături de câini.

Dosarul privind decesul lui Ionuţ Anghel a fost deschis în 3 septembrie 2013, de Parchetul Tribunalului Bucureşti, iar o zi mai târziu ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului instanţei supreme, care au făcut cercetări pentru ucidere din culpă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nitu-ancheta-privind-decesul-lui-ionut-care-a-murit-dupa-ce-a-fost-muscat-de-caini-este-finalizata-dosarul-va-fi-trimis-vineri-instantei-12305499
12305499
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.