NIS şi-a făcut echipă de conducere locală din foşti şefi la Petrom

Postat la 07 decembrie 2012 400 afişări

Grupul sârbesc NIS, controlat de gigantul rus Gazprom, a recrutat anul acesta mai mulţi foşti şefi din companiile petroliere locale, în special din Petrom, pentru a pune bazele unei echipe de management responsabilă pentru extinderea în România, spun surse din piaţă.

În luna mai a acestui an chiar Wolfgang Ruttenstorfer, fostul şef al OMV la momentul privatizării Petrom, a devenit membru al consiliului de administraţie al NIS. Informaţiile privin piaţa locală sunt confirmate şi de datele disponibile pe reţeaua de socializare de business LinkedIn, unde manageri angajaţi acum de NIS responsabili pentru dezvoltarea afacerii sau pentru planificarea şi dezvoltarea reţelei sunt foşti angajaţi ai Petrom. Aceste informaţii vin în contextul în care de aproape un an de zile surse din piaţă vorbesc despre o tranzacţie cu benzinării între Petrom şi NIS, una dintre părţi fiind interesată de reducerea expunerii pe segmentul de marketing, în timp ce cealaltă caută extinderea regională. "Nu comentez", a răspuns Adrian Bălan-Dolţu, business development director al NIS Petrol, numele sub care NIS funcţionează în România, la toate întrebările legate de existenţa negocierilor cu Petrom sau cu alţi jucă­tori din piaţă.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nis,
management,
petrom,
sefi,
conducere
/actualitate/nis-si-a-facut-echipa-de-conducere-locala-din-fosti-sefi-la-petrom-10376553
10376553
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.