Nir Refuah, MRM: Digitalul ar putea ajunge la 20% din toată piaţa de publicitate în câţiva ani

Autor: Anca Barbulescu Postat la 10 iunie 2013 51 afişări

Doar pentru abonaţii ZF Corporate

Nir Refuah, MRM: Digitalul ar putea ajunge la 20% din toată piaţa de publicitate în câţiva ani

Piaţa de digital din România ar putea ajunge în câţiva ani să însemne 20% din întreaga piaţă de publicitate, estimează Nir Refuah (foto), directorul general al MRM România, agenţia de digital marketing membră a grupului de comunicare McCann WorldGroup România.  „În prezent industria locală de digital este la nivelul la care se afla cea din Israel în urmă cu patru ani”, spune israelianul în vârstă de 34 de ani care a preluat conducerea MRM România după ce a ocupat din ianuarie 2008 poziţia de VP Creative în cadrul McCann Digital Tel Aviv. 

 

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 10.06.2013

 

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Burse, Retail, Agricultură, Energie şi altele). Detalii despre abonarea la ZF Corporate: Alexandru Matei (Tel fix. 0318.256.286 Tel. mobil. 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care  solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maxim o oră.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piata,
publicitate
/actualitate/nir-refuah-mrm-digitalul-ar-putea-ajunge-la-20-din-toata-piata-de-publicitate-in-cativa-ani-10948294
10948294
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.