Nimeni nu o cunoaşte, dar este una dintre cele mai PUTERNICE şi de TEMUT femei din Europa. Cele mai puternice companii din lume tremură când aud numele ei

Postat la 17 iulie 2017 554 afişări

Zypora Kupferberg, un broker german care s-a remarcat după ce a intermediat o tranzacţie de 450 de milioane de dolari pentru Berkshire Hathaway, este cel mai nou vânător de investiţii al magnatului Warren Buffett.

Nimeni nu o cunoaşte, dar este una dintre cele mai PUTERNICE şi de TEMUT femei din Europa. Cele mai puternice companii din lume tremură când aud numele ei

Ea va trebui să caute în toată Germania cele mai profitabile investiţii, potrivit WSJ.

 

Zypora Kupferberg a intrat în contact cu compania lui Warren Buffett în momentul în care trebuia să găsesască un cumpărător pentru o firmă de accesorii motociclete. În anul 2015 a reuşit să încheie tranzacţia, firma lui Warren Buffett, Berkshire Hathaway, achiziţionând compania de accesorii pentru 448 de milioane de dolari.

 

„Are un simţ extraordinar cu privire la pariurile care merită făcute. Ne ajută foarte mult să avem pe cineva care să ne înţeleagă şi să ne reprezinte cât mai bine în Germania”, a spus Buffett.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.