Nike ne duce „Înapoi în Viitor” cu pantofii care îşi leagă şireturile automat

Postat la 17 martie 2016 252 afişări

Nike ne duce „Înapoi în Viitor” cu pantofii care îşi leagă şireturile automat

Nike a realizat special pentru filmul "Înapoi în Viitor" o pereche de pantofi sport cu aşa-numitele „power-laces” (şireturi cu alimentare), pe care fanii filmului au sperat să le cumpere din magazine la un moment dat. Anul trecut, compania a oferit o ediţie limitată a pantofilor M.A.G. din Back to the Future la licitaţie, însă în 2016 vom putea cumpăra un nou model de pantofi inteligenţi cu şiereturi automate numit HyperAdapt 1.0, care se va găsi în cantităţi mai generoase, scrie go4it.ro

Atunci când utilizatorul introduce piciorul în pantof, un senzor poziţionat sub călcâi activează strângerea automată a şireturilor. Acestea se strâng până la un nivel considerat confortabil de utilizator. Intensitatea de strângere poate fi setată manual pentru ca pantofii să strângă automat şireturile la acelaşi nivel, la nevoie însă fiind posibilă şi ajustarea manuală a folosind două butoane poziţionate pe lateral.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pantofi,
nike,
viitor,
cumparare,
film,
pozitionare
/actualitate/nike-ne-duce-inapoi-in-viitor-cu-pantofii-care-isi-leaga-sireturile-automat-15112812
15112812
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.