Nigel Farage: Numărul mare al imigranţilor creează o "criză de securitate" în Marea Britanie

Autor: Valentin Vidu - Mediafax Postat la 30 iulie 2015 92 afişări

Liderul UKIP Nigel Farage apreciază că situaţia de la Calais se transformă într-o "criză tot mai mare", atât în ceea ce priveşte numărul imigranţilor clandestini, cât şi în ceea ce priveşte securitatea, relatează BBC News online.

El s-a declarat "cu adevărat îngrijorat" de faptul că nu există un sistem de verificare a trecutului persoanelor care caută, prin mijloace ilegale, o viaţă mai bună în Europa.

"Nu avem mijloacele să evaluăm, să verificăm sau să testăm cine sunt aceste persoane", a declarat el.

"Atunci când (presupuşi militanţi din cadrul grupării Statul Islamic) ameninţă că se vor folosi de ceea ce se întâmplă la Mediterana pentru a inunda Europa cu luptătorii lor jihadişti - aceasta este o ameninţare pe care este necesar să o luăm foarte în serios", a subliniat el.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
M.BRITANIE,
FARAGE,
MIGRARE
/actualitate/nigel-farage-numarul-mare-al-imigrantilor-creeaza-o-criza-de-securitate-in-marea-britanie-14657115
14657115
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.