Nicuşor Dan: În două luni o să fim bine cu remedierea gropilor din asfalt

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 02 iunie 2021 43 afişări

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că PMB va acţiona pentru astuparea gropilor din asfalt: „Undeva în două luni eu estimez că o să fim bine cu remedierea gropilor din asfalt”.

Nicuşor Dan: În două luni o să fim bine cu remedierea gropilor din asfalt

„Pe gropile din asfalt am alocat o sumă consistentă în buget. Imediat ce contractul este semnat şi vremea ne permite, o să vedeţi că începem să acţionăm pe segmentul ăsta. Undeva în două luni eu estimez că o să fim bine cu remedierea gropilor din asfalt”, anunţă Nicuşor Dan.

El spune că bugetul Administraţiei Străzilor, „care înseamnă gropi, marcaje şi semafoare”, este de 20 de milioane de lei pe 2021.

„Undeva la şapte milioane de lei sunt datorii di 2020. Pe semafoare activitatea de mentenanţă, nu de investiţii noi, a continuat în limite rezonabile. Pe marcaje începem puin mai târziu. Pe gropi, imediat ce asfaltul este uscat sutem gata să intervenim şi în două luni, pe străzi în administrarea municipalităţii, o să rezolvăm problema gropilor”, conchide Dan.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicuşor dan,
gropi,
asfalt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.