Nicuşor Dan, despre termie: În sfârşit ducem banii bucureştenilor acolo unde este nevoie de ei

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 23 ianuarie 2024 44 afişări

Nicuşor Dan, despre termie: În sfârşit ducem banii bucureştenilor acolo unde este nevoie de ei

Primarul general al Capitalei publică un grafic al sumelor alocate plata subvenţiei la termie, ca explicaţie pentru falimentul Radet. „Nu s-au alocat termiei banii necesari pentru supravieţuire şi cu atât mai puţin pentru reparaţiile şi investiţiile necesare”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

„Acest grafic explică şi de ce nu s-au schimbat conducte, şi de ce nu s-au schimbat centrale, şi de ce Radet a intrat în faliment. Pentru că nu s-au alocat termiei banii necesari pentru supravieţuire şi cu atât mai puţin pentru reparaţiile şi investiţiile necesare”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

El a publicat un grafic cu sumele alocate pentru plata subvenţiei la termie.

Potrivit acestuia, în 2012 au fost alocaţi 527 milioane de lei, în 2013 487 mil. lei, în 2019 800 de mmilioane de lei, iar în 2020 899 milioane de lei.

În 2021 subvenţia a fost de 987 mmilioane lei, în 2022 de 1.895 milioane lei, iar în 2023 de 1.878 milioane de lei.

„În sfârşit ducem banii bucureştenilor acolo unde este nevoie de ei”, încheie primarul general al Capitalei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicuşor dan,
termie,
radet

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.