Nicuşor Dan cere audit financiar pentru activitatea Gabrielei Firea. Primăria ar urma să plătească 4 milioane de lei pentru serviciile de auditare!

Postat la 22 aprilie 2021 85 afişări

Nicuşor Dan cere audit financiar pentru activitatea Gabrielei Firea. Primăria ar urma să plătească 4 milioane de lei pentru serviciile de auditare!

Nicuşor Dan vrea să facă un audit de 4 milioane de lei pentru activitatea pe care a avut-o fosta administraţie, condusă de Gabriela Firea. Actualul edil le solicită consilierilor să aprobe prestarea unor servicii în acest sens, pentru perioada 01.01.2017 – 31.12.2020. Pentru fiecare an auditat, Primăria Captalei ar urma să plătească un milion de lei.

Aşa cum a anunţat încă de la începutul mandatului, Nicuşor Dan va face un audit pentru perioada în care primar general a fost Gabriela Firea.

Auditul trebuie însă aprobat de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti, iar un proiect în acest sens se află pe ordinea de zi a şedinţei de marţi, 27 aprilie.

„Municipiul Bucureşti va contracta servicii conexe în baza Standardelor Internaţionale de Servicii Conexe ISRS 4400, cu privire la analizarea modului în care au fost utilizate resursele financiare, precum şi cu privire la eficienţa utlilizarii resurselor umane pentru perioada 01.01.2017 – 31.12.2020 de către aparatul de specialitate şi entităţile din subordinea Primarului General al Municipiului Bucureşti, precum şi de către entităţile din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti”, se arată în proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General de săptămâna viitoare (27 aprilie).

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
activitate,
audit

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.