Nicuşor Dan: Am semnat contractul pentru achiziţia a 22 de troleibuze noi, cu autonomie extinsă

Autor: Mediafax Postat la 17 ianuarie 2023 20 afişări

Nicuşor Dan: Am semnat contractul pentru achiziţia a 22 de troleibuze noi, cu autonomie extinsă

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă marţi că a semnat astăzi contractul de finanţare pentru achiziţia a 22 de troleibuze noi, cu autonomie extinsă. Proiectul, cu o valoare de 55 milioane de lei, este finanţat prin PNRR.

„Am semnat astăzi contractul de finanţare pentru achiziţia a 22 de troleibuze noi, cu autonomie extinsă”, anunţă Nicuşor Dan.

El precizează că este vorba despre un proiect cu o valoare de 55 milioane de lei (fără TVA), finanţat prin PNRR, program gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

„Noile mijloace de transport se adaugă altor 100 de troleibuze pentru care am semnat deja contractul de achiziţie, sumele necesare provenind de la Fondul de Mediu. Vom continua să facem toate demersurile necesare pentru înnoirea parcului auto al Societăţii de Transport Bucureşti astfel încât transportul în comun să devină cât mai atractiv pentru bucureşteni”, încheie Nicuşor Dan.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicusor dan,
troleibuze,
achizitie,
contract

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.