Nicio surpriză: Bitcoinul rămâne cea mai tranzacţionată criptomonedă pe platforma eToro la nivel internaţional

Autor: Valeriu Dănilă Postat la 11 aprilie 2024 21 afişări

Nicio surpriză: Bitcoinul rămâne cea mai tranzacţionată criptomonedă pe platforma eToro la nivel internaţional

Noi date publicate de platforma de socializare şi investiţii eToro arată că Bitcoinul rămâne cea mai tranzacţionată criptomonedă la nivel global, topul fiind completat de Cardano şi Ethereum.

Pe lângă achiziţionarea de active reale, investitorii au căutat şi alte modalităţi de a beneficia de pe urma creşterii continue a preţului bitcoin, deoarece iShares Bitcoin Trust ETF (IBIT) este acum al 7-lea cel mai deţinut ETF de pe platforma eToro.

Studiul eToro's Retail Investor Beat, realizat trimestrial la nivel internaţional pe 10.000 de investitori individuali, arată că activele cripto sunt cele în care respondenţii sunt cel mai probabil să îşi majoreze investiţiile, 15% dintre aceştia afirmând că vor acorda prioritate acestei clase de active faţă de altele.

Peste 55% dintre investitorii individuali români deţin criptoactive în portofoliile lor, iar 23% plănuiesc să-şi mărească deţinerile de cripto.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bitcoin,
eToro,
Cardano,
Ethereum

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.