Nici elevii din judeţul Teleorman nu merg vineri la şcoală

Postat la 22 martie 2018 32 afişări

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman a decis, joi, închiderea şcolilor din judeţ pentru ziua de vineri, din cauza vremii.

Nici elevii din judeţul Teleorman nu merg vineri la şcoală

În condiţiile în care Administraţia Naţională de Meteorologie a instituit cod galben de ninsori însemnate cantitativ, intensificări ale vântului şi vreme deosebit de rece, începând de miercuri ora 15.00 până vineri 20.00 şi cod portocaliu de ninsoare abundentă, cu strat de zăpadă consistent, temporar viscol şi vizibilitate scăzută de joi seara până vineri la ora 15.00, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman a decis, joi, închiderea şcolilor pentru ziua de vineri.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.