Next deschide un magazin pentru copii in Afi Palace Cotroceni

Autor: Ioana Mihai Postat la 11 august 2011 316 afişări

Next, unul dintre cei mai mari retaileri vestimentari din Marea Britanie, deschide vineri, 12 august un magazin cu produse dedicate copiilor in Afi Palace Cotroceni.

Magazinul, situat la parterul complexului comercial, in apropierea zonei de food court, are o suprafata de 280 metri patrati. Next are in oferta noua colectie de toamna-iarna cu o gama de haine si accesorii pentru nou-nascuti si fetite si baieti de pana la 12 ani.

Brandul Next este adus in Romania de compania ixy Retail care mai opereaza un magazin cu haine si accesorii pentru femei deschis in Baneasa Shopping City in aprilie 2008, si unul cu produse pentru copii deschis in octombrie 2008 in Liberty Center care a fost ulterior extins prin adaugarea produselor de decoratiuni interioare.

Next detine o retea de peste 500 de magazine in Marea Britanie si Irlanda si peste 180 de magazine in alte 30 de tari din intreaga lume.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Next,
magazine,
Afi Palace Cotroceni
/actualitate/next-deschide-un-magazin-pentru-copii-in-afi-palace-cotroceni-8603473
8603473
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.