NETOPIA Payments: Românii din vestul ţării pot cumpăra maşini şi vacanţe plătind cu Bitcoin sau portofelul digital mobilPay Wallet

Autor: Andra Stroe Postat la 18 octombrie 2018 97 afişări

NETOPIA Payments, cel mai mare procesator de plăţi electronice din România, anunţă un nou parteneriat cu Grup West, unul dintre cei mai importanţi dealeri auto şi operatori de turism din vestul ţării, prin care clienţii acestuia vor avea la dispoziţie soluţii moderne de plată.

NETOPIA Payments: Românii din vestul ţării pot cumpăra maşini şi vacanţe plătind cu Bitcoin sau portofelul digital mobilPay Wallet

În urma acestui parteneriat, clienţii Grup West îşi pot cumpăra un autovehicul nou sau second-hand din gama BMW, Saab, Opel şi Chevrolet, utilizând portofelele electronice de Bitcoin sau aplicaţia mobilPay Wallet, folosind orice card Visa sau Mastercard. Acest lucru este posibil în showroom-urile grupului din Oradea, Arad şi Satu Mare, prin intermediul aplicaţiei mobilPOS, dezvoltată de NETOPIA Payments.

De asemenea, orădenii au de acum posibilitatea achitării pachetelor de vacanţă, a biletelor de avion şi a altor servicii turistice, cu aplicaţia mobilPay Wallet sau portofelele digitale de Bitcoin, în agenţia de turism West Imperial Tours din Oradea, parte a grupului de firme Grup West.

Aplicaţia mobilPOS este o soluţie digitală de încasare a plăţilor pentru produse sau servicii la casele de marcat, adresată oricărei afaceri de retail. mobilPOS acceptă plata cu cardul prin intermediul telefonului mobil, cu portofelul digital mobilPay Wallet, dar şi plata cu Bitcoin, utilizând portofelele electronice dedicate acestei criptomonede.

Soluţia nu presupune integrare cu software-ul caselor de marcat şi necesită un nivel minim de echipare tehnică, fiind suficient un dispozitiv mobil (telefon sau tabletă) cu sistem de operare Android.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
plati,
cumparare,
electronice

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.