Nepotul lui Traian Băsescu, condamnat definitiv la trei ani de închisoare pentru trafic de influenţă

Postat la 05 februarie 2018 102 afişări

Dragoş Băsescu, nepotul fostului preşedinte al României Traian Băsescu, a fost condamnat, luni, de către magistraţii Curţii de Apel Bucureşti la trei ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, decizia fiind definitivă.

Nepotul lui Traian Băsescu, condamnat definitiv la trei ani de închisoare pentru trafic de influenţă

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au majorat, luni, pedeapsa de doi ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă primită în ianuarie 2017, în primă instanţă, de către Dragoş Băsescu, la trei ani de închisoare.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

La finele lunii octombrie 2015, nepotul fostului preşedinte Traian Băsescu a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă, fiind acuzat că a cerut un milion de euro de la un om de afaceri, promiţând că intervine la DIICOT pentru soluţionarea favorabilă a dosarului acestuia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.