Nepoata unui cunoscut arhiepiscop italian a murit de Covid. „Nu mă vaccinez, nu sunt cobai”

Autor: Andreea Tobias Postat la 28 ianuarie 2022 193 afişări

Nepoata unui cunoscut arhiepiscop italian a murit din cauza Covid. Femeia de 52 de ani refuza vaccinul, spunând că nu e cobai, dar şi internarea în spital.

Nepoata unui cunoscut arhiepiscop italian a murit de Covid. „Nu mă vaccinez, nu sunt cobai”

Antivaccinistă convinsă, Barbara Fisichella, în vârstă de 52 de ani, angajată la Procuratura din Lodi, a murit din cauza Covid, scrie La Stampa.

Femeia era în concediu medical de 10 zile şi a refuzat internarea în spital când membrii familiei au chemat o ambulanţă după ce au văzut-o că se chinuie să respire. Câteva ore mai târziu a murit.

La 28 noiembrie, pe profilul său de Facebook, ea a postat o fotografie a sa, cu mesajul „Nu mă vaccinez, nu sunt cobai".

Barbara era nepoata monseniorul Rino Fisichella, arhiepiscop şi preşedinte al Consiliului Pontifical pentru Noua Evanghelizare, originar din Codogno.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
femeie,
deces,
covid

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.