Nemţii de la DerTour/Rewe au cumpărat toate activităţile din turism ale Eurolines. DerTour este prima mare agenţie de turism străină care pariază pe România

Postat la 22 iulie 2019 112 afişări

Agenţia germană de turism DerTour, parte a gigantului Rewe, cunoscut în special pentru operaţiunile de retail precum magazinele de discount Penny Market prezente şi în România, a cumpărat toate activităţile de turism ale grupului Eurolines România.

Nemţii de la DerTour/Rewe au cumpărat toate activităţile din turism ale Eurolines. DerTour este prima mare agenţie de turism străină care pariază pe România

 Această mutare marchează prima iniţiativă serioasă a unui grup străin pe piaţa agenţiilor de turism din România.

Vânzătorul este omul de afaceri Dragoş Anastasiu, care deţine mai multe afaceri în industria de profil, de la hoteluri la companii de transport cu autobuzul.

Tranzacţia include toate activităţile de turism ale Eurolines - turoperare, retail, business travel şi incoming -, care în acest moment se derulează pe trei companii distincte (Touring Europabus, Danubius Travel şi Nova Travel).

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
turism,
activitati,
cumparare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.