Nelu Iordache a fost reţinut pentru 24 de ore. Apar noi capete de acuzare în dosarul lui

Postat la 01 decembrie 2012 75 afişări

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost reţinut, sâmbătă, pentru 24 de ore, după ce a fost audiat din nou de către procurorii anticorupţie, în dosarul în care este cercetat pentru deturnare de fonduri, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Iordache a fost convocat din nou la audieri, sâmbătă. În urma audierilor, procurorii anticorupţie au decis să emită o ordonanţă de reţinere de 24 de ore pentru omul de afaceri.

Nelu Iordache a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei şi urmează să apară în faţa unui judecător al Tribunalului Bucureşti în cursul zilei de duminică. Ordonanţa de reţinere expir= în 2 decembrie, după ora 18.00, au mai precizat sursele citate.

Direcţia Naţională Anticorupţie confirmă reţinerea lui Nelu Iordache, precizând că, în urma extinderii cercetărilor, acesta este urmărit penal şi pentru delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, pe lângă cele trei infracţiuni pentru care omul de afaceri fusese deja pus sub acuzare.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nelu-iordache-a-fost-retinut-pentru-24-de-ore-apar-noi-capete-de-acuzare-in-dosarul-lui-10361447
10361447
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.