Nelson Mandela rămâne în stare gravă, dar stabilă în spital

Postat la 22 iunie 2013 49 afişări

Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela rămâne în stare "gravă", dar "stabilă" la spitalul din Pretoria unde a fost internat acum două săptămâni, anunţă Preşedinţia sud-africană.

Nelson Mandela rămâne în stare gravă, dar stabilă în spital

Nelson Mandela, în vârstă de 94 de ani, a fost transportat de urgenţă la spitalul din Pretoria pe 8 iunie, cu infecţie respiratorie.

Preşedinţia a confirmat că prima ambulanţă care l-a luat pe Mandela de acasă, acum două săptămâni, s-a defectat în drumul spre spital, eroul luptei antiapartheid fiind preluat de o altă ambulanţă după aproximativ 40 de minute de aşteptare. Nelson Mandela a fost transportat, la acea vreme, din Johannesburg la Pretoria.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nelson-mandela-ramane-in-stare-grava-dar-stabila-in-spital-11003857
11003857
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.