Negrescu, despre declaraţiile lui Iohannis: Sunt surprins că s-au făcut referiri la mine

Autor: Ana Petrescu Postat la 25 noiembrie 2018 76 afişări

Fostul ministru al Afacerilor Europene, Victor Negrescu, a declarat, duminică pe Facebook, că este suprins de faptul că preşedintele Klaus Iohannis a făcut referire la activitatea sa şi la anumite afirmaţii ale sale care au fost scoase din context.

Reacţia lui Negrescu vine după ce Iohannis a fost întrebat, duminică la Bruxelles, dacă are sentimentul că Guvernul Dăncilă este împotriva valorilor europene, aşa cum a acuzat fostul ministru delegat pentru Afacerile Europene. Şeful statului a replicat: "Nu vreau să fac acum aprecieri asupra muncii lui Negrescu, dar e mult mai bine acum".

Astfel, Victor Negrescu a scris, în postare sa, că anumite afirmaţii pe care le-a făcut au fost scoase din context. Acesta aminteşte despre o declaraţie a lui Iohanis din 6 noiembrie, în care şeful statului spunea că este foarte mulţumit de activitatea lui Negrescu în domeniul afacerilor europene.

"Referitor la declaraţiile de presă de la Bruxelles ale preşedintelui Klaus Iohannis. Sunt surprins că s-au făcut referiri la mine, la anumite declaraţii scoase din context şi la activitatea mea. Pentru clarificări, în declaraţia lui Klaus Iohannis din data de 6 noiembrie (cu trei zile înainte de plecarea din funcţie) când încă eram ministru delegat pentru afaceri europene se menţiona faptul că era foarte mulţumit de activitatea în domeniul afacerilor europene. Pentru cei care sunt pasionaţi de scenarii, am declarat deja că nu am avut întâlniri. Ce s-a spus după este irelevant sau are legătură cu jocuri politice din care nu vreau să fac parte", a declarat Victor Negrescu, într-o postare, duminică pe Facebook.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
NEGRESCU,
IOHANNIS,
UE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.