Negoita: Nu am nevoie de sfaturile lui Geoana

Postat la 09 noiembrie 2009 9 afişări

Premierul desemnat, Liviu Negoita, a declarat, luni, ca nu accepta invitatia la discutie a liderului PSD, Mircea Geoana, deoarece nu are nevoie de sfaturile acestuia, recomandandu-i in acelasi timp sa isi directioneze sfaturile catre proprii parlamentari si sa le ceara sa investeasca Executivul, scrie Mediafax.

"Cu tot respectul pentru Mircea Geoana, dar cred ca am inteles un pic diferit lucrurile in aceasta perioada. Nu Liviu Negoita are nevoie de nu stiu ce sfaturi in aceasta perioada, ci Romania are nevoie de un Guvern. Eu le-am facut invitatia atat lui Mircea Geoana, cat si celor de la PNL sa vina sa discutam. Nu au dorit lucrul acesta, iar daca Mircea Geoana doreste sa dea un sfat cuiva, cu tot respectul, recomand sa dea acest sfat parlamentarilor din propriul partid, sa voteze acest Guvern", a spus Negoita, dupa ce a anuntat lista Guvernului pe care il propune Parlamentului, potrivit Mediafax.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a adresat, luni, o invitatie premierului desemnat, Liviu Negoita, sa il viziteze in cursul zilei fie la sediul PSD, fie la Senat, pentru a purta o discutie in care sa-i transmita ca PSD nu-i va legitima Guvernul.

Alte stiri pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/negoita-nu-am-nevoie-de-sfaturile-lui-geoana-5093174
5093174
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.