NEAŞTEPTAT: Cine va moşteni averea URIAŞĂ a lui Karl Lagerfeld

Postat la 20 februarie 2019 529 afişări

Creatorul de modă german Karl Lagerfeld, designerul principal al casei Chanel, care a murit la vârsta de 85 de ani, marţi, şi-ar fi desemnat drept moştenitoare pisica, o celebră birmaneză numită Choupette, potrivit voici.fr.

NEAŞTEPTAT: Cine va moşteni averea URIAŞĂ a lui Karl Lagerfeld

Celibatar şi fără copii, Karl Lagerfeld lasă în urma sa o pisică devenită celebră în ultimii ani, Choupette, o birmaneză pe care a adoptat-o în 2011, de la manechinul Baptiste Giabiconi.

De altfel, Lagerfeld iubea atât de mult felina încât a spus despre Choupette, în 2013, că ar lua-o de soţie dacă acest lucru ar fi legal.

"Nu credeam că mă voi îndrăgosti atât de mult de o pisică", a declarat creatorul de modă într-un interviu pentru CNN.

O veritabilă muză pentru designerul german stabilit la Paris, Choupette a fost desemnată moştenitoare.

"Fiţi siguri că va fi suficient pentru toată lumea", declara Lagerfeld într-un interviu pentru publicaţia Numéro.

"Totuşi, mi se pare că în Franţa este interzis să laşi moştenire ceva hamsterului sau porcului de Guineea", i-a spus jurnalistul care îl intervieva.

"Foarte bine, pentru că eu nu sunt francez", a declarat creatorul german, a cărui avere este estimată la peste 170 de milioane de euro.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lagerfeld,
avere,
mostenire,
pisica,
desemnare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.