NATO somează Rusia să înceteze tentativele de subminare a ordinii internaţionale

Postat la 04 octombrie 2018 24 afişări

Alianţa Nord-Atlantică a cerut, joi, Rusiei să înceteze comportamentul "lipsit de raţiune", atacurile cibernetice şi tentativele de subminare a ordinii internaţionale.

NATO somează Rusia să înceteze tentativele de subminare a ordinii internaţionale

"Aliaţii din cadrul NATO sunt solidari cu decizia guvernelor din Olanda şi Marea Britanie de a critica Rusia pentru tentativele flagrante de a submina reglementările şi instituţiile internaţionale", a declarat secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, cu ocazia unei reuniuni aflate în curs la Bruxelles.

"Rusia trebuie să înceteze acest comportament lipsit de raţiune, care include utilizarea forţei împotriva vecinilor, tentativele de interferenţe în procesele elctorale şi campaniile ample pentru dezinformare", a subliniat Stoltenberg, citat de site-ul agenţiei Associated Press.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
incetare,
subminare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.