Năsui: Prioritatea coaliţiei PSD-PNL, să-şi poată cumpăra maşini mai scumpe

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 14 martie 2022 86 afişări

Deputatul USR Claudiu Năsui afirmă că prioritatea coaliţiei de guvernare este „să-şi poată cumpăra maşini mai scumpe. El spune că pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor este un proiect al PNL care creşte valoarea maşinilor care pot fi cumpărate la stat de la 18.000 euro la 23.000 euro.

Năsui: Prioritatea coaliţiei PSD-PNL, să-şi poată cumpăra maşini mai scumpe

„Care credeţi că este prioritatea coaliţiei PSD-PNL în parlament în perioada asta cu război la graniţă, preţuri care explodează şi românii au probleme grave economice? Să-şi poată cumpăra maşini mai scumpe. Da, aţi citit corect. Asta e preocuparea lor. Azi (luni - n.r.) se va vota un proiect semnat de 30 de deputaţi PNL care creşte valoarea maşinilor care pot fi cumpărate la stat de la 18.000 euro la 23.000 euro”, scrie pe Facebook Claudiu Năsui.

El afirmă că există în lege şi câteva excepţii printre care şi una pentru companiile de stat din energie şi gaz.

„În cazul în care vă întrebaţi unde se duc banii din facturile duble şi chiar triple la energie şi gaz pe care i-aţi plătit. Vor ajunge (şi) în maşini de 30.000 euro. O să vină în faţa noastră la televizor să zică că fac <investiţii de stat>. Adică îşi cumpără maşini scumpe. Pe hârtie vor apărea ca fiind investiţii. Dacă tot nu exploatează gazele din Marea Neagră, măcar să-şi cumpere nişte maşini scumpe. Deconectarea între români şi clasa politică parcă nu a fost niciodată mare. Pentru ei sunt mereu bani. Doar când e vorba sa ajute mediul privat, <nu sunt bani>”, conchide Năsui.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
năsui,
proiect,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.