Naomi Osaka a câştigat Australian Open

Autor: Răzvan Stîngă Postat la 26 ianuarie 2019 230 afişări

Naomi Osaka (Japonia; 4 WTA) a câştigat primul Mare Şlem al anului, Australian Open. A trecut în finală, în 3 seturi, 7-6 (2); 5-7; 6-4, de Petra Kvitova (Cehia; 6 WTA).

Partida a debutat într-o notă echilibrată. Finalistele nu au vrut să rişte nimic şi, după 8 posibilităţi de break neconcretizate, manşa s-a decis în tie-break. Osaka a fost mult mai sigură la retur şi cu două mini break-uri şi-a adjudecat setul cu 7-2. Avantanjul nu s-a resimţit în cel de-al doilea. Experienţa Kvitovei şi-a pus amprenta, iar sportiva din Cehia a debutat cu break pe serviciul adversarei şi s-a distanţat la 2-0. Naomi a revenit spectaculos. Şi-a reglat serviciul, şi-a ridicat procentajul pe primul retur şi s-a distanţat la 5-4, având 3 posibilităţi de a închide finala. Emoţiile şi-au spus cuvântul, iar Kvitova a profitat la maxim. A câştigat setul cu 7-5, după aproape o oră de joc.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AUSTRALIAN OPEN,
CÂŞTIGĂTOR,
FEMININ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.