N. Dan: Peste zece companii de profil, interesate să reabiliteze 50 de km de linie de tramvai

Autor: Mediafax Postat la 18 ianuarie 2023 47 afişări

N. Dan: Peste zece companii de profil, interesate să reabiliteze 50 de km de linie de tramvai

Peste zece companii de profil sunt interesate să participe la licitaţia pentru reabilitarea a 50 de km de linie de tramvai, afirmă Nicuşor Dan: „Mă bucur că există interes din partea operatorilor economici pentru cea mai mare achiziţie publică realizată vreodată de Primăria Capitalei”.

„Mă bucur că există interes din partea operatorilor economici pentru cea mai mare achiziţie publică realizată vreodată de Primăria Capitalei, în valoare de aproximativ 1,9 miliarde lei. Este vorba despre reabilitarea a 50 de kilometri de linii de tramvai în zonele intens circulate din Bucureşti. Peste zece companii de profil s-au arătat interesate să participe la licitaţia deschisă a acestor lucrări. Reprezentanţii acestora, alături de specialişti ai Primăriei Capitalei au participat săptămâna aceasta la o serie de vizite în teren în toate zonele vizate de proiect, astfel încât ofertanţii să poată avea o imagine clară a lucrărilor necesare şi să poată întocmi cât mai corect propunerile tehnice şi financiare”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

El reaminteşte că ofertele trebuie depuse până în data de 15 februarie.

„Reamintesc faptul că lucrările de reabilitare sunt împărţite în 15 loturi şi au ca termen de realizare 6 luni pentru proiectare şi 12 luni de execuţie pentru fiecare lot în parte. Liniile de tramvai a căror infrastructură va fi reabilitată leagă zone importante ale oraşului şi se află pe artere intens circulate precum: Bd. Th. Pallady, Bd. 1 Decembrie 1918, Bd. Basarabia, Calea Călăraşilor, Bd. Corneliu Coposu, Bd. Pache Protopopescu, str. Traian, str. Grigore Cobălcescu, Bd. Gloriei, str. Vasile Lascăr, Lizeanu, bd. Lacul Tei, şos. Petricani, bd. Dimitrie Pompeiu, bd. Mărăşeşti, bd. Expoziţiei, bd. Camil Ressu, Bd. Barbu Văcărescu, Bd. Bucureştii Noi, Calea Griviţei, Bd. Ion Mihalache, Bd. Chişinău, etc.”, încheie primarul general al Capitalei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicusor dan,
licitatie,
tramvai,
companii,
profil

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.