Mutarea EXTREMĂ prin care Kaufland vrea să îngenuncheze concurenţa în România. Decizia şoc luată de lanţul gigant de magazine

Postat la 30 mai 2018 505 afişări

Lanţul german de hipermarketuri Kaufland a încheiat 2017 cu afaceri de 10,09 mld. lei, plus 4% faţă de re­zul­tatele raportate în 2016, compania reu­şind să-şi consolideze poziţia de lider al comerţului alimentar local, fiind sin­gurul jucător din do­me­niu care a realizat până acum afaceri ce trec de pragul de 10 mld. lei.

 Mutarea EXTREMĂ prin care Kaufland vrea să îngenuncheze concurenţa în România. Decizia şoc luată de lanţul gigant de magazine

Compania a deschis anul trecut patru magazine perma­nen­te şi un magazin temporar, retai­lerul investind în total peste 700 mil. lei în moder­nizarea şi extinderea reţelei.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concurenta,
decizie,
gigant,
kaufland,
magazine,
mutare,
romania,
soc

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.