Muncitori de la o fabrică de brânză, fotografiaţi când făceau baie în rezervoarele de lapte

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 04 aprilie 2014 932 afişări

Un nou scandal a izbucnit în Rusia, după ce mai mulţi muncitori au fost prinşi făcând baie în rezervoarele de lapte ale unei fabrici de lactate.

Muncitori de la o fabrică de brânză, fotografiaţi când făceau baie în rezervoarele de lapte

Fotografiile cu muncitorii dezbrăcaţi au devenit virale, iar autorităţile din Rusia au pornit o anchetă la fabrica respectivă, notează Business Insider. Reprezentanţii fabricii din Omsk, Siberia, vor fi cercetaţi pentru punerea în vânzare a unor produse ce s-ar putea dovedi dăunătoare sănătăţii.

Scandalul a izbucnit după ce unul dintre muncitori a postat una din fotografii pe o reţea de socializare cu menţiunea "de fapt, munca noastră e destul de plictisitoare".

"A fost deja stabilit faptul că lichidul în care muncitorii s-au fotografiat este laptele din care se procesează ulterior brânza", anunţă un comunicat al autorităţilor. Un tribunal a decis închiderea fabricii pentru patruzeci de zile.

Fabrica de la Omsk a vândut anul acesta peste 49 de tone de brânză în 14 oraşe.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/muncitori-de-la-o-fabrica-de-branza-fotografiati-cand-faceau-baie-in-rezervoarele-de-lapte-12402612
12402612
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.