Ce post tv a angajat primul jurnalist specializat in marijuana

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 04 aprilie 2014 67 afişări

Fusion, postul de ştiri condus de ABC News şi Univision, l-a angajat pe Ryan Nerz pe postul de jurnalist specilizat în marijuana.

Ce post tv a angajat primul jurnalist specializat in marijuana

Având în vedere numărul în creştere al regiunilor din Statele Unite care legalizează marijuana, Nerz va trebuie să raporteze permanent informaţii despre creşterea pieţei, relatează variety.com. El va examina, săptămânal, impactul cultural şi schimbările din cadrul opiniei publice. În următoarea perioadă, jurnalistul se va concentra pe zone precum Colorado sau Washington.

Nerz a mai publicat pentru NPR, Esquire şi a lucrat la postul de televiziune History. El este autorul cărţii "Marijuanamerica: Încercarea unui om de a înţelege relaţia de dragoste disfuncţională a Americii cu marijuana".

"Legalizarea marijuana este un fapt ce devine tot mai important - politic, economic şi cultural - şi are nevoie de genul de raportare pe care un om cu experienţa lui Ryan o poate livra", a declarat Isaac Lee, CEO al Fusion.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-post-tv-a-angajat-primul-jurnalist-specializat-in-marijuana-12400765
12400765
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.