ATAC ARMAT la baza militară Fort Hood din SUA: Un soldat a ucis trei militari şi a rănit alţi 16 înainte de a se sinucide. Obama: "Suntem devastaţi"

Postat la 03 aprilie 2014 71 afişări

Un soldat american a ucis trei militari şi a rănit alţi 16 înainte de a se sinucide cu un pistol, miercuri, în baza americană Fort Hood din Texas, în sudul Statelor Unite, a anunţat generalul Mark Milley, comandantul bazei.

ATAC ARMAT la baza militară Fort Hood din SUA: Un soldat a ucis trei militari şi a rănit alţi 16 înainte de a se sinucide. Obama: "Suntem devastaţi"

 UPDATE 16:06 - Autorul atacului de la Fort Hood prezenta simptome de sindrom posttraumatic

Autorul atacului comis la baza Fort Hood din statul american Texas, Ivan Lopez, prezenta simptome de sindrom posttraumatic după ce participase la operaţiuni în Irak, anunţă autorităţile americane, citate de CNN.

Lopez a deschis focul în baza Fort Hood din Texas, omorând trei colegi, după care s-a sinucis. În incident au fost răniţi 16 militari, patru fiind în stare critică.

Lopez afirma că a fost rănit la cap în Irak, însă armata americană nu a înregistrat niciun incident de acest fel.

Însă militarul prezenta simptome de sindrom posttraumatic, deşi însă nu fusese stabilit diagnosticul.

UPDATE Patru morţi şi 16 răniţi în SUA, într-un atac armat la baza Fort Hood

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/atac-armat-la-baza-militara-fort-hood-din-sua-un-soldat-a-ucis-trei-militari-si-a-ranit-alti-16-inainte-de-a-se-sinucide-obama-suntem-devastati-12395306
12395306
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.