Un nou studiu dezvăluie ce efecte neaşteptate au radiaţiile emise de telefoanele mobile

Postat la 03 aprilie 2014 282 afişări

Environmental Health Trust a publicat de curând un studiu care arată legătura dintre radiaţiile telefoanelor mobile şi disfuncţiile erectile.

Un nou studiu dezvăluie ce efecte neaşteptate au radiaţiile emise de telefoanele mobile

Numeroase studii au arătat, până în prezent, că radiaţiile emise de dispozitivele mobile pot duce la scăderea fertilităţii, însă cele mai recente analize prezintă şi alte efecte nedorite, relatează naturalnews.com.

Disfuncţiile erectile sunt afecţiuni des întâlnite şi se estimează că aproape 50% dintre bărbaţii de peste 40 de ani sunt afectaţi. Pe lângă radiaţii, alte cauze sunt diabetul, hipertensiunea, obezitatea şi colesterolul crescut.

Pentru a realiza studiul, cercetătorii au intervievat două grupuri de bărbaţi, unul de 20 de persoane ce sufereau de afecţiune şi unul de 10 persoane sănătoase. În urma discuţiilor, a rezultat că cei care sufereau de disfuncţii erectile foloseau telefonul, în medie, 4.4 ore pe zi. De cealaltă parte, cei care nu aveau afecţiunea foloseau mobilul doar 1.8 ore pe zi

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-nou-studiu-dezvaluie-ce-efecte-neasteptate-au-radiatiile-emise-de-telefoanele-mobile-12394747
12394747
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.