Mucegai cu pietre semipreţioase

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 10 noiembrie 2019 39 afişări

Nu puţini sunt artiştii care-şi găsesc inspiraţia în natură, alegând animale sau plante, iar printre aceştia se numără sculptoriţa newyorkeză Kathleen Ryan, care şi-a îndreptat atenţia către fructele stricate.

Mucegai cu pietre semipreţioase

Aceasta a realizat astfel o serie de sculpturi intitulată „Bad Fruit” („Fructe stricate”), confecţionate din spumă poliuretanică acoperită cu pietre semipreţioase de diverse culori care imită foarte bine aspectul fructelor uitate într-un vas ce au început să mucegăiască şi să se strice. O parte din lucrările sale din această serie vor fi expuse într-un castron gigant la evenimentul Art Basel Miami Beach din luna decembrie a acestui an.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.