Muammar Kadhafi vrea sa plece din Tripoli intr-un loc mai sigur

Postat la 24 iunie 2011 36 afişări

Colonelul Muammar Kadhafi analizeaza "in mod serios" posibilitatea de a pleca din Tripoli intr-o zona mai sigura din afara capitalei, potrivit unor oficiali americani, relateaza Wall Street Journal, in editia electronica de vineri.

Potrivit informatiilor detinute de Statele Unite, liderul libian "nu se mai simte in siguranta" la Tripoli din cauza intensificarii atacurilor NATO si a victoriilor inregistrate de fortele rebele pe campul de lupta, sustine un oficial de rang inalt din cadrul serviciilor de securitate americane. Pentru moment nu se stie cand va pleca liderul libian, dar miscarea nu ar fi iminenta, a declarat oficialul american. Astfel de informatii au aparut si anterior, aminteste Wall Street Journal, dar cu o intensitate mai scazuta. Agentiile de informatii americane nu au niciun indiciu ca Kadhafi ar intentiona sa paraseasca tara, au declarat oficialii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
libia,
kadhafi,
tripoli,
siguranta
/actualitate/muammar-kadhafi-vrea-sa-plece-din-tripoli-intr-un-loc-mai-sigur-8382383
8382383
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.