Muammar Kadhafi ameninta cu "mii de morti" in cazul unei interventii straine

Postat la 02 martie 2011 13 afişări

Liderul libian, Muammar Kadhafi, a avertizat miercuri impotriva unei interventii militare straine in Libia, amenintand cu "mii de morti", dupa ce a respins din nou apelurile de a renunta la putere si a acuzat Al-Qaida ca este responsabila de aceasta insurectie.

"Mii de libieni vor muri in cazul unei interventii a Americii sau a NATO" in Libia, a declarat el in fata sustinatorilor sai reuniti intr-o sala pentru o ceremonie publica la Tripoli, transmisa de televiziunea oficiala. "Kadhafi nu are o functie oficiala din care sa poata demisiona. Kadhafi este un simbol", a adaugat el in cadrul acestei ceremonii care marcheaza 34 de ani de la stabilirea "puterii maselor" in Libia.

"Din 1977, eu insumi si ofiterii (care au orchestrat revolutia din 1969) au remis puterea poporului", a declarat liderul libian in fata audientei care scanda sloganuri in favoarea sa. Desi insurectia sangeroasa a provocat deja sute de morti si protestatarii controleaza vaste regiuni petroliere din estul tarii, colonelul a declarat: "Nu exista manifestatii in Libia. Deloc".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Libia,
Muammar Kadhafi,
razboi,
morti,
conflict
/actualitate/muammar-kadhafi-ameninta-cu-mii-de-morti-in-cazul-unei-interventii-straine-8025005
8025005
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.