MT: Licenţa de transport, deţinută de unul sau mai mulţi membri ai unui grup interesat de CFR Marfă

Postat la 30 aprilie 2013 27 afişări

Ministerul Transporturilor a modificat două condiţii de precalificare din cadrul ofertei de vânzare de acţiunilor CFR Marfă, stabilind că licenţa de transport de marfă poate fi deţinută de unul sau mai mulţi membri ai unui grupul de investitori, care să aibă cumulat o cifră de afaceri medie anuală de 30 milioane euro.

MT: Licenţa de transport, deţinută de unul sau mai mulţi membri ai unui grup interesat de CFR Marfă

 Noua condiţie impune "deţinerea, de către unul sau mai mulţi membri ai grupului de investitori, a unei licenţe de transport de marfă sau a oricărei alte aprobări, în vigoare, emise de către o autoritate competentă în domeniul transporturilor cu cel puţin 3 ani înainte de data depunerii documentelor de participare, care a fost deţinută neîntrerupt şi fără încălcări semnificative în toată această perioadă", potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Ministerului Transporturilor (MT).

Anterior nu se specifica dacă respectiva licenţă sau aprobare trebuie deţinută de unul sau mai mulţi membri ai asocierii.

A doua modificare prevede că membrii grupului care îndeplinesc cerinţa anterioară vor trebui să aibă cumulat o cifră de afaceri medie anuală în ultimii trei ani de cel puţin 30 milioane euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mt-licenta-de-transport-detinuta-de-unul-sau-mai-multi-membri-ai-unui-grup-interesat-de-cfr-marfa-10825201
10825201
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.