Motivul pentru care SUA îşi poate strica relaţia cu Marea Britanie. GESTUL lui Trump care produce TENSIUNI mocnite între cele două state

Postat la 31 ianuarie 2017 1723 afişări

Relaţiile bilaterale SUA-Marea Britanie s-ar putea deteriora dat fiind că liderul american refuză, potrivit presei, o întâlnire cu un important membru al familiei Regale Britanice. Motivul este surprinzător.

Motivul pentru care SUA îşi poate strica relaţia cu Marea Britanie. GESTUL lui Trump care produce TENSIUNI mocnite între cele două state

Peste 1,3 milioane de britanici au semnat, potrivit datelor existente luni seară, o petiţie adresată Parlamentului prin care cer interzicerea vizitei lui Donald Trump pentru a se evita o situaţie ofensatoare pentru regina Elizabeth, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Cu toate acestea, premierul Marii Britanii, Theresa May, a anunţat pe fondul polemicilor, că menţine invitaţia pentru vizita de stat adresată preşedintelui SUA, Donald Trump.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE MEDIAFAX

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.