Motivul pentru care Meghan Markle trebuie să facă reverenţă în faţa lui Kate Middleton

Postat la 25 mai 2018 616 afişări

După nunta cu Prinţul Harry, Meghan Markle a primit titlul de Ducesă de Sussex, iar odată cu intrarea ei în familia regală, ducesa trebuie să respecte câteva reguli.

Motivul pentru care Meghan Markle trebuie să facă reverenţă în faţa lui Kate Middleton

Fosta actriţă este obligată să facă reverenţă în faţa cumnatei sale, Meghan nefiind pe aceeaşi treaptă ierarhică cu Kate Middleton. După nunta lui Kate cu Prinţul William, şi aceasta, la rândul său, a primit titlul de Ducesă de Cambridge. Obligaţia soţiei Prinţului Harry este de a face reverenţă în faţa tuturor membrilor familiei regale care o depăşesc în rang.

Cu toate astea, Meghan Markle este obligată să facă reverenţe în faţa tuturor prinţeselor născute în familia regală, cum ar fi prinţesa Anne, prinţesa Alexandra, prinţesa Beatrice şi prinţesa Eugenie, însă, dacă ducesa de Sussex se află în prezenţa soţului său, prinţul Harry, atunci prinţesele sunt obligate să se plece în faţa ei, pentru că, împreună, ducii de Sussex le depăşesc în rang, scrie one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.