Motivul pentru care 30.000 de clienţi McDonald’s au primit micul dejun gratuit

Postat la 17 octombrie 2017 553 afişări

Pentru al treilea an consecutiv, clienţii McDonald’s care au vizitat restaurantele ieri, 16 octombrie, până la ora 10:00, au primit gratuit câte un un mic dejun din partea casei (Cheese McMuffin cu ou şi o cafea). Astfel, peste 30.000 de clienţi s-au bucurat de ziua micului dejun.

Motivul pentru care 30.000 de clienţi McDonald’s au primit micul dejun gratuit

Pentru că este o zi specială, clienţii care au vizitat pe 16 octombrie, până în ora 10:00, restaurantele din întreaga ţară, s-au bucurat de câte un Cheese McMuffin cu Ou şi o cafea din partea casei. Produsele din meniul de mic dejun de la McDonald’s sunt preparate exact ca acasă din ingrediente simple şi proaspete, numai bune pentru dimineţile grăbite, în care tentaţia de a sări peste micul dejun e mare.

Deşi micul dejun ne aduce energie şi bună dispoziţie pentru tot ce avem de făcut pe parcursul întregii zile, de cele mai multe ori uităm cât de important e. De aceea, meniul de mic dejun de la McDonald’s pune la dispoziţia clienţilor produse proaspete, de cea mai bună calitate: ouă, unt, suncă şi cafea din boabe proaspăt măcinate.

Ingredientul vedetă al mic dejunului de la McDonald’s este oul

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.